Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2020, 22:21

Vodovod zapretio : Za svako iznošenje neistine preko društvenih mreža od strane pojedinaca ili ustanova pokrećemo krivičnu odgovornost

LESKOVAC

Nakon obilnih padavina i povećane mutnoće akumulacije Barje u noći između 24. i 25.6. i nakon preduzetih adekvatnih tehničko tehnoloških mera JKP Vodovod Leskovac i Zavod za javno zdravlje Leskovac danas su se usaglasili o trodnevnom monitoringu (uzorkovanju i ispitivanju vode za piće iz distributivne mreže) radi potvrđivanja higijenske ispravnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u skladu sa “Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće”, saopšteno je iz leskovačkog Vodovoda.

Prvo uzorkovanje je obavljeno danas i svi rezultati terenskog ispitivanja su u skladu sa pravilnikom, a o ostalim rezultataima ispitivanja blagovremeno će mo vas obaveštavati, dodaje se u saopštenju

“Takođe, obaveštavamo javnost da ćemo za svako iznošenje neistine preko društvenih mreža od strane pojedinaca ili ustanova pokrenuti krivičnu odgovornost prema istim zbog uznemiravanja javnosti i JKP Vodovoda Leskovac”, navodi se u saopštenju ovog javnog preduzeća u kome nije objašnjeno šta tačno znači “uznemiravanje JKP Vodovoda”.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.