Voda u Vlasotincu ispravna za kupanje

Izvor: JUGpress.com, 20.Jul.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda u Vlasotincu ispravna za kupanje

VLASOTINCE

Voda na jezeru kod brane u Vlasotincu higijenski je ispravna za kupanje, rekreaciju i sportove na vodi, potvrdila je analiza Zavoda za zaštitu zdravlja u Leskovcu. „Vlasotinačko more“ spremno dočekuje kupače, rekao je  predsednik opštine Zoran Todorović.

“Ovog leta funkcioniše kupalište po svim standardima. Angažovali smo četiri spasioca sa licencom i jednog pomoćnog koji  ima diplomu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Fakulteta za fizičku kulturu, dakle obučen je za spasioca, ali zvanično nema licencu. Oni rade od 11 do 19 sati, po potrebi i duže, tako da su svi kupači u tom periodu bezbedni “, dodao je Todorović.

On je najvaio i raspisivanje  javne nabavke za izgradnju objekta u kome će se nalaziti sanitarni čvor ispod letnje pozornice kod reke.

Vrednost investicije je oko milion i 250 000 dinara.

Todorović dodaje i da se završava urbanistički projekat dela sportsko-rekreativnog centra pored Vlasine i da će uskoro biti na javnom uvidu.

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Valsotinačko more: Uživajte u kupanju – voda čista, spasioci vispreni!

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016

VLASOTINCE – Voda na jezeru kod brane u Vlasotincu higijenski je ispravna za kupanje, rekreaciju i sportove na vodi, potvrdila je analiza Zavoda za zaštitu zdravlja u Leskovcu...„Vlasotinačko more“ spremno dočekuje kupače, kaže predsednik opštine Zoran Todorović...„Ovog leta funkcioniše...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.