Voda iz Barja i za vučjanska sela

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda iz Barja i za vučjanska sela

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i ministar građevine i urbanizma u Vladi Republike Srbije Velimir Ilić potpisali su danas u Beogradu ugovor  o izgradnji primarnog voda od fabrike Fateks u Vučju do Žabljanskog grblja. 

nuški Čifluk, Radonjica, kao i Gornja i Donja Bunuša  dobiju vodu, saopšteno je iz kabineta leskovačkog gradonačečnika. Investicija je vredna 9 miliona dinara, a >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << njome će se spojiti glavni vod iz vodosistema Barje sa Bunuškim Čiflukom, i time stvoriti mogućnost da Buelnika.

Ovim projektom selo Žabljane ima sve uslove da se priključi na vodosistem Barje, jer je prošle godine izgrađena sekundarna mreža finansirana sredstvima Ministarstva gradjevine i urbanizma i lokalne samouprave.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Postavljen kamen temeljac socijalnih stanova

Izvor: juGmedia, 28.Feb.2014, 18:19

NIŠ – Ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić i gradonačelnik  Zoran Perišić položili su danas kamen temeljac za izgradnju 70 stanova za socijalno stanovanje u Ulici Majakovskog u naselju Duvaništu...Prema najavi gradonačelnika Niša stanovi u nove dve lamele biće prodavani po...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.