Vlasotinčanka zbog komplikacija na porođaju prebačena u Niš i preminula

Izvor: JužneVesti.com, 29.Feb.2024, 16:24

Vlasotinčanka zbog komplikacija na porođaju prebačena u Niš i preminula

Zbog sumnje na krvarenje u trbuhu nakon obavljenog carskog reza u Opštoj bolnici u Leskovcu, 31-godišnja porodilja iz Vlasotinca prebačena je u niški Klinički centar gde je preminula u 6:50 jutros.

Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom stanju, kažu iz UKC Niš i dodaju da je nakon kliničkog i ultrazvučnog pregleda pacijentkinja bila prebačena na intenzivnu negu niškog GAK-a.

Pristupljeno je laboratorijskog obradi, reanimaciji i pripremi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za hitan hirurški zahvat. Uprkos hitnom hirurškom zahtevu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, pacijentkinja je u 6.50 ujutru egzitirala - navode iz UKC Niš.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević rekao je da je trudnoća vođena u Vlasotincu, a da je porođaj obavljen leskovačkoj Bolnici, kao i to da je usled obilnog krvarenja i smanjenog broja trombocita morala biti prebačena u Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula porodilja u Nišu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

NIŠ - U UKC Niš preminula je pacijentkinja D. L. (30), koja se porodila u Opštoj bolnici u Leskovcu, ali je zbog komplikacija prebačena u Niš, potvrđeno je za Euronews Srbija u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Žena iz Vlasotinca preminula dva dana posle porođaja

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Feb.2024

Pacijentkinja D.L. (31) iz Opšte bolnice Leskovac uprkos hitnom hirurškom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, preminula je u jutros u 6.50 , saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.