Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2024, 17:30

Vlasotinčanin ,,Piskavac” napada GFK Dubočicu

LESKOVAC
Prvi deo prvenstvena trke za bodove u Prvoj ligi Srbije završen je zimus, tačnije 10.decembra, između ostalih utakmica i susretom na beogradskoj Karaburmi u meču gde je neprikosnoveni OFK Beograd sa 1:0 slavio pobedu nad GFK Dubočicom. Leskovački prvoligaš je na zimski odmor otišao sa veoma visokom cifrom osvojenih bodova i plasmanom u samom vrhu tabele prvoligaške fudbalske Srbije. Mnogo je bilo onih koji su mislili i bili optimistički raspoloženi da će prolećne utakmice biti još berićetnije bodovima za fudbalere GFK Dubočice.
Ali, kako je fudbalski teren jedino merilo pravih vrednosti jedne fudbalske ekipe i da se na tom zelenom tepihu dobija pobednik na kraju susreta između dva fudbalska...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.