Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2020, 23:27

Vlasina i Budućnost iz Popovca dele prvo mesto

LESKOVAC-VLASOTINCE

Rezultati 14.kola Srpske lige “Istok”:

Vlasina – Radan 2:1

Rembas – Timočanin 2:1

Župa – Mladost 2:1

Moravac Orion – Jedinstvo 0:2

Car Konstantin – Kablovi 4:3

Morava – Trstenik PPT 1:3

Topličanin – Pčinja 1:1

Budućnost – Timok 1919 2:1

SFS Borac – Dunav 3:2

Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << – Sinđelić 2:2

Fudbaleri Vlasine i Budućnosti iz Popovca zaposeli su prva dva mesta na tabeli srpskoligaškog ,, Istoka” sa po 35 osvojena boda. Na trećem mestu, i sa jednim bodom manje, je ekipa Timoka 1919 iz Zaječara, dok fudbaleri Radničkog sa 32 boda nalaze se na četrtom mestu.

Do kraja jesenje sezone biće odigrano još pet kola, pa je tako teško prognozirati koja će ekipa prezimiti na prvom mestu. U svakom slučaju najveće šanse imaju četiri prvoplasirane ekipe, što znači da će finiš jesenje sezone biti izuzetno zanimljiv i krajnje neizvestan koja će ekipa prva proći kroz cilj.

Teže nego što su mnogi mislili do nove pobede na svojoj ,,Rosulji” stigli su igrači Vlasine u meču sa tradicionalno neugodnom ekipom Radana iz Lebana, koja je i prva postigla pogodak u 62.minutu, a strelac je bio Smiljković. Posle desetak minuta igre domaći igrači su poravnali rezultat na 1:1 golom Nikole Stankovića, koji je ujedno bio i strelac pobedonosnog pogotka u 87. minutu igre.

Izgleda da nema leka za ekipu Moravca Orion, čiji su fudbaleri čvrsto prigrlili poslednje mesto na tabeli sa samo četiri skromna boda. Iz Mrštana bodove je odnela i ekipa Jedinstva iz Paraćina pobedom od 0:2.

U narednom 15.kolu, koje je na programu narednog vikenda, sastaju se:

Niš: Sinđelić – Vlasina

Prahovo: Dunav – Radnički

Zaječar: Timok 1919 – SFS Borac

Trgovište: Pčinja – Budućnost

Trstenik: Trstenik PPT – Topličanin

Zaječar: Kablovi – Morava

Paraćin. Jedinstvo – Car Konstantin

Medoševac: Mladost – Moravac Orion

Knjaževac: Timočanin – Župa

Lebane: Radan – Rembas

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.