Vladika Arsenije poklonio kompjuter siromašnoj porodici iz Ravne banje

Izvor: juGmedia, 13.Mar.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladika Arsenije poklonio kompjuter siromašnoj porodici iz Ravne banje

Njegovo preosveštenstvo Vladika niški Arsenije posetio je juče opštinu Medveđa i tom prilikom obišao je Ravnu Banju, gde porodici Nikolić sa petoro dece, među kojima je i devojčica Svetlana Nikolić koja boluje od cerebralne paralize poklonio kompjuter.

Donacija porodici Nikolić bila je i povod njegovog dolaska, drugog po redu, za kratko vreme, čime je ispunio u novembru prošle godine dato obećanje o svojoj prisutnosti na ovim prostorima.

Svetlani koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vanredni učenik prvog razreda Ekonomske škole u Leskovcu, kompjuter je bio neophodan i zahvaljujući ovoj donaciji koju je obezbedila jedna niška kompanija, ona će sada moći lakše da komunicira sa školom, piše Televizija Hram.

Doček episkopa Arsenija priređen je i u crkvi Svetog proroka Ilije u Sijarinskoj banji, gde je razgovarao sa vernim narodom koji ga je dočekao.

Podsetmio, Vladika niški Arsenije prvi put prošle godine kada je obišao Medveđu i Sijarinsku banju, posetio je i  selo Gazdare, jedno od najvećih sela u ovoj opštini, koje će zahvaljujući njemu, uskoro dobiti svoju Crkvu.

Foto: Televizija Hram

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.