Vidoviti PSS podržava Vučića

Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidoviti PSS podržava Vučića

LESKOVAC

Žestoko optužujemo način na koji mnogi predsednički kandidati, koji ovih dana dolaze u naš grad, vode svoje političke kampanje. Čitav njihov program svodi se na blaćenje i vređanje Aleksandra Vučića, saopštio je leksovački odbor Pokreta  snaga Srbije Bogoljuba Karića (PSS BK).

“Janković, Radulović i mnogi drugi, jedinu šansu da zadovolje svoju volju za moć vide u izazivanju nestabilnosti i stvaranju atmosfere nepoverenja među građanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Srbija se izvlači iz „spirale propasti“ u koju su je uvukle njihove politike i sada ima novca i za subvencije, i za poljoprivrednike, i za mlade stručnjake.

Sve što je Srbija uradila i radi pod rukovodstvom Aleksandra Vučića je opipljivo i merljivo, i priznato u svetu oko nas.

Zato Gradski odbor Pokreta snage Srbije – BK poziva svoje pristalice i simpatizere da na predstojećim predsedničkim izborima daju svoj glas kandidatu Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću.

BRŽE BOLjE JAČE Aleksandar Vučić”, navodi se u saopštenju PSS BK koje je prosledjeno medijima u 15.44 a ocenjuje , izmedju ostalog, i predizborni govor Saše Jankovića , koji je u Leskovcu boravio  sat vremena  po izdavanju saopštenja.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.