Veliko interesovanje za filmove na LIFFE

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za filmove na LIFFE

LESKOVAC – Karte za premijerne filmove na Festivalu filmske režije LIFFE, koji se otvara sutra uveče, skoro su rasprodate, a veliko interesovanje vlada i za ostale filmove.

Cena karata je gotovo simbolična – 150 dinara, a za film „Ime:Dobrica, Prezime:Nepoznato“, Srđe Penezića”, koji otvara festival u Narodnom pozorištu, ulaz je besplatan.

„Tražili smo da se povuku karte za prvu predstavu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i odlučili da ona bude besplatna, samo se bojimo da neće imati mesta za sve zainteresovane“, kaže Sanja Conić, direktorka LKC-a.

Otvaranje festivala, kada će glumcu Slavku Štimcu biti uručeno specijalno priznanje za promociju srpskog filma, zakazano je za 19 časova u pozorištu, a prethodno će glumac Miki Manojlović prisustvovati promociji svoje knjige “A ko si ti” u LKC-u, s početkom u 17 časova.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

LIFFE počinje evropskom premijerom filma Slavka Štimca

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2016, 09:29

U Leskovcu je sve spremno za deveti po redu Festival filmske režije LIFFE, a skoro sve karte za filmove koji se prikazuju i u takmičarskom i u revijalnom delu su rasprodate...Cena karata je gotovo simbolična – 150 dinara, a za film „Ime: Dobrica, prezime: nepoznato“, Srđe Penezića, koji otvara...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.