Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2020, 22:16

Veličković: Ja sam Goranu Cvetanoviću opsesija

LESKOVAC

Nekadašnji predsednik opštine Gojko Veličković, koji je u fazi skupljanja potpisa za predaju liste za lokalne izbore u Leskovcu, rekao je u razgovoru za JUGpress da je aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ” jedan od korisnika socijalne pomoći” kao i da je “jedan državni sekretar veliki korisnik te pomoći, tako da oni bi trebali, pošto sam ja sve to izdržao i o tome nisam govorio, da zaćute”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Veličković je ovo rekao odgovrajući na nedavne optužbe Gorana Cvetanovića da je on ” kriv za Autobusku stanicu” a pominjao ga je i u kontekstu čuvene afere sa socijalnom pomoći iz vremena kada je Veličković bio predsednik opštine a Cvetanović , kao njegov koalicioni partner, predsednik Skupštine opštine Leskovac.

Cvetanović je tako odgovorio na pitanje novinara zašto radnici leskovačke Autobuske stanice i Pijace nisu medju onima kojima se iz republičkog budžeta isplaćuju tri minimalca kao pomoć zbog pandemije, iako je i jednima i drugima tada naloženo da ne rade.

Intervju pogledajte na TV JUGpress

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.