Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2024, 09:35

Veletržnica Beograd: Bogata ponuda mladog povrća

Prethodne nedelje, od 8. do 14. aprila 2024, na „Veletržnici Beograd“ zabeležen je veći promet robe za 10% u odnosu na prethodnu nedelju. Sve više je aktuelno mlado povrće. Najveći obim trgovanja imala je zelena salata, koja trenutno na Veletržnicu stiže iz Leskovca. Tri puta je veći promet kupusa. U ovom periodu aktuelan je mladi … Članak Veletržnica Beograd: Bogata ponuda mladog povrća se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Sajam zapošljavanja TOP JOB u Domu omladine Beograda

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Apr.2024, 09:06

BelExpo Plus u Domu omladine Beograda organizuje sajam zapošljavanja TOP JOB, u utorak, 23. aprila 2024. od 10.00 do 17.00. Ulaz je besplatan. Očekuje se velika ponuda raznovrsnih poslova poput business analyst, sales representative, komercijalista, HR asistenta, konobara, kuvara, negovateljica, medicinskih...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.