Već je jednom doneo sreću – Belgijanac sudi Srbiji u Leskovcu

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 12:53

Već je jednom doneo sreću – Belgijanac sudi Srbiji u Leskovcu

Belgijanac Erik Lambrehts biće glavni sudija na meču Srbije i Bugarske koji se igra u sklopu osmog kola kvalifikacija za EURO 2024.

Srbija je već imala sreće kad je Lambrehts bio na centru, jer je bio glavni arbitar na meču Srbije i Azerbejdžana koja se igrala u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

U prošloj nedelji je sudio meč Lige šampiona između Mančester sitija i Jang Bojsa, gde su "građani" slavili sa 3:0.

Reprezentacija Srbije ima veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šansu da se posle 23 godine plasira na Evropsko prvenstvo. Srbiji će u poslednjem kolu na stadionu u Leskovcu biti dovoljan i bod kako bi obezbedila svoje mesto u Nemačkoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEDNOM JE VEĆ DONEO SREĆU: Srbiji protiv Bugarske sudi čovek koji je u prošlom ciklusu za SP bio taličan

Izvor: HotSport.rs, 17.Nov.2023

Dobro poznato lice  Erik Lambrehts biće glavni sudija na meču Srbije i Bugarske koji se igra u sklopu osmog kola kvalifikacija za EURO 2024. Belgijanac je već delio pravdu Srbiji 2021. godine i tada nam dosudio dva penala u pobedi nad Azerbejdžanom od 3:1. Njemu će pomagati Žo de Vajrd i Kevin...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.