Važno: Nestao Leskovčanin Milan Spasić

Izvor: juGmedia, 20.Mar.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važno: Nestao Leskovčanin Milan Spasić

LESKOVAC – Leskovčanin Milan Spasić (1983)  nestao je iz svog doma 28. februara ove godine, potvrđeno ja danas Jugmedii u Policijskoj upravi u Leskovcu.

Portparol Boban Zdravković potvrdio je da je nestanak Spasića prijavila njegova majka.

Istovremeno je od porodice Spasića stigao apel da se objavi vest o njegovom nestanku.

Spasić je visok 187 centimetara i težak oko 90 kilograma. Na sebi je imao crnu jaknu šuškavac, farmerice i patike. Nosio je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << naočare. Porodica moli da se bilo koja saznanja dostave najbližoj policijskoj stanici.

Objavljujemo fotografiju Milna Spasića, preuzete sa fejsbuk profila, uz dozvolu porodice.

Spasić je druga nestala osoba iz Leskovca u poslednjih dvadeset dana, četvrta u poslednjih godinu dana.

(Kraj) mil

#scca, #scca_preview{ background-color: #F3F3F7; color: #707070; font-size: 12px; padding: 10px; border: 1px solid #DEDEE3; } Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Administratorima juGmedia portala se možete obratiti ovde.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Nestao Leskovčanin

Izvor: OkRadio.rs, 21.Mar.2014, 12:43

Milan Spasić (31) iz Leskovca nestao je iz svog doma 28. februara, a nestanak je prijavila njegova majka. Spasić je visok 187 centimetara i težak oko 90 kilograma. Na sebi je imao crnu jaknu šuškavac, farmerice i patike. Nosio je naočare. Porodica moli da se bilo koja saznanja dostave najbližoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.