Izvor: JUGpress.com, 18.Nov.2023, 10:32

Važna pobeda rukometaša

LESKOVAC

Na gostovanju u Kragujevcu rukometaši „Dubočice 54“ savladali su ekipu „Radničkog“ rezutatom 31:34 (15:17) u utakmici 10. kola Superlige. Do vrlo važnih bodova za vrh tabele Leskovčani su protiv direktnog konkurenta došli u jednoj neizvesnoj utakmici, pritom oslabljeni neogarnjem kapitena Atanaskovića. U prvom poluvremenu do 16. minuta igralo se tako da „Dubočica“ povede, „Radnički“ izjednači. Onda su gosti mini serijom 3:0 poveli sa 9:12 i održavali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prednost gotovo do kraja poluvremena. U poslednjem minutu domaća ekipa uspela je da se primakne sam na gol zaostatka (15:16), ali se na odmor otišlo sa dva gola prednosti za „Dubočicu 54“ – 15:17. U nastavku je ekipa „Radničkog“ brzo došla do nerešenog (18:18), ali se ponovila i rezultatsko kretanje iz prvog poluvremena, gosti mahom vode, domaći se trude da izjednače. U 43. minutu rezultat je 22:25, u 49. opet nerešeno (27:27). U poslednjim minutima gosti su bili smireniji i precizniji u napadu, te došli do važnih bodova – 31:34. Specifičnost ovog meča je da su rukometaši „Radničkog“ imali čak deset sedmeraca, a iskoristili su samo šest.

Za ekipu „Dubočice 54“ igrli su: L. Pavlović, Milićević 10 (igrač utakmice), Radulović 2, Petrović, Trajković, Manojlović, Trako, I. Mitrović, Spasić 2, A. Mitrović, Ristović 4, M. Pavlović 4, Milošević 7, Anđelković 5, Kocić (odbrane 11/39) , Arđelan (odbrane 3/6).

Nakon ovog kola „Dubočica 54“ je na četvrtom mestu lige sa 14 osvojenih bodova. U 11. kolu novi derbi za vrh tabele, jer u Leskovac dolazi petoplasirani beogradski „Partizan“.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.