(VIDEO) Velika humanitarna akcija leskovačkih pevača KONCERTOM DO DVORANE

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Velika humanitarna akcija leskovačkih pevača KONCERTOM DO DVORANE

Tropico Band, grupa Amadeus, Stevan Anđelković, Milan Dinčić Dinča, Sonja Kocić i Miša Wizard vraćaju se u svoj rodni grad i svojim sugrađanima poklanjaju koncert za pamćenje, zajedno sa reperom Delkorom, zvezdicom Isidorom Mitić i Kasperima.

Karte će po ceni od 300 dinara biti puštene u prodaju sledeće nedelje

Ceo fond od prodatih karata biće uplaćen za izgradnju koncertne dvorane u Leskovcu, koja bi trebalo da bude smeštena u nekadašnjem Domu vojske, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << gde će, prema planovima, biti prebačena i Muzička škola.

Očekujemo potvrdu da se ovom spektaklu pridruže još Katarina Živković i Darko Filipović“, kaže zamenik glavnog i odgovornog urednika juGmedie, novinar Dragan Marinković, od koga je i potekla ideja o organizaciji ovog humanitarnog koncerta.

KONCERTOM DO DVORANE

Veliki humanitarni koncert u organizaciji www.juGmedia.rs & Turističke organizacije Leskovac – PRIDRUŽI SE! #izgradisvoje

Posted by Jugmedia on субота 21. април 2018.

Mnogi su mislili da je nemoguća misija skupiti sve zvezde koje potiču iz Leskovca na jednom mestu, ali je to upravo nama pošlo za rukom, uz nesebičnu i veliku podršku Turističke organizacije Leskovac, odnosno njenog direktora Nebojše Kocića.

Ideja se začela tokom snimanja dokumentarnog serijala „Dominacija“ o uspehu pevača iz Leskovca, i samo dva meseca nakon njegovog emitovanja, mi vam poklanjamo i ovaj humanitarni koncert pod sloganom „izgradi svoje“.

Ukoliko ste propustili „Dominaciju“, sve epizode možete pogledati ispod:









Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.