Uživajte u prazničnoj čaroliji, ne uništavajte je

Izvor: juGmedia, 16.Dec.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte u prazničnoj čaroliji, ne uništavajte je

Leskovčani i ove godine mogu da uživaju u novogodišnjoj čaroliji koju je osmislio kreativni tim Leskovačkog kulturnog centra.

U holu prave zimske čarolije koje vas čekaju da napravite selfi, a na ulazu u ovu ustanovu kulture kućica iz novogišnje bajke, na žalost oštećena već prve večeri.

Jedan mališan je pokidao instalacije dok je majka samo nemo posmatrala nakon što ga je slikala. Na sreću, naši radnici su to brzo popravili, ali molimo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << roditelje da se ne uništava ono što smo im poklonili, za radost njihove dece kako bi uživala u prazničnoj čaroliji“, apeluje direktorka LKC-a Sanja Conić.

Slikanje je potpuno besplatno.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.