Užas od smetlišta u centru grada!

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas od smetlišta u centru grada!

LESKOVAC – U centru grada iza apoteke „Sutjeska“ juče je ulonjen komunalni otpad, a komunalne službe počele su i sa uklanjanjem šiblja i rastinja koje je stvaralo ružnu sliku ovog dela grada.

Ovaj zapušten prostor predstavlja rizik po životnu sredinu i zdravlje ljudi, naročito ako imamo u vidu da se u neposrednoj blizini nalaze reka i škola. Jedan deo ove parcele je u privatnom vlasništvu ali nas to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sprečava da ovaj prostor u potpunosti uredimo, samo što ćemo akciju zbog obimnosti posla morati da nastavimo i narednih nedelja„,  ističe načelnica Gradske uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić.

Ona je apelovala na građane da Komunalnoj inspekciji prijave slične lokacije kako bi nadležne službe adekvatno reagovale.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.