Uz trubače i DJ-a proslavili srednjoškolski rastanak (JUGMEDIA TV)

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz trubače i DJ-a proslavili srednjoškolski rastanak (JUGMEDIA TV)

Medicinska škola u Leskovcu danas je bila u znaku maturanata koji su poslednji dan nastave proslavili uz trubače i DJ Pantića. Igralo se i pevalo, uz budne oči profesora, a u blizini je bio i školski policajac.

Iako će se družiti još neko vreme na pripremnoj nastavi, oni su sa današnjim danom završili obaveze prema svojoj školi i ušli u red odraslih.

PROSLAVA MATURANATA MEDICINSKE ŠKOLE – LESKOVAC

Opširnije na našem sajtuwww.juGmedia.rs
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Posted by Jugmedia on петак 25. мај 2018.

Srećna sam i ujedno tužna, nekako me steže oko srca jer sam svesna da je ovo kraj intenzivnog druženja. Posle ovoga raštrkaćemo se ko zna gde”, priča jedna od najveselijih osamanestogodišnjakinja.

Medicinsku školu završilo je danas 200 mladih Leskovčana iz šest odeljenja.

Bila je to borbena generacija, rođena 1999. godine, hrabra, neustrašiva generacija koja je bila aktivna na svim poljima, na republičkim takmičenjima, svestrana generacija za koju se nadam da će u daljem školovanju postići velike rezultate”, kaže direktorka medicinske škole Leskovac Marija Savić.

I u očima profesora je zablistala po koja suza, mada su, kažu odahnuli kada se fešta završila zbog strepnje da neko od veselih maturanata, ili onih koji su došli sa strane, ne pređe dozvoljene granice.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.