Utajio 23 miliona dinara poreza

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2010, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utajio 23 miliona dinara poreza

Poreska uprava u Leskovcu podnela je danas krivičnu prijavu protiv A. M. iz Sarajeva, vlasnika i direktora privrednog društva Kondor LTD iz Leskovca, zbog sumnje da je utajio porez u vrednosti od 23.414.032 dinara i falsifikovao službene isprave.

A. M. je u nameri da u potpunosti izbegne plaćanje poreza, od avgusta do septembra 2008. u poslovnim knjigama, a ne posedujući račune, fiktivno prikazao nabavku dobara u vrednosti od 130.077.955 dinara i obračunatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << PDV sa pravom na odbitak u iznosu od 23.414.032 dinara.

Falsifikovanje službene isprave A.M. je izvršio na taj način što je sačinio, potpisao i pečatom overio poreske prijave podnete nadležnom poreskom organu neistinite sadržine, piše u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštetio budžet za 23 miliona dinara

Izvor: Večernje novosti, 21.Maj.2010

Poreska policija podnela je krivičnu prijavu protiv A. M. iz Sarajeva - vlasnika privrednog društva "Kondor ltd" iz Leskovca zbog sumnje da je utajio porez i oštetio državni budžet za oko 23 miliona dinara

Nastavak na Večernje novosti...

Oštetio državni budžet za oko 23 miliona dinara

Izvor: S media, 21.Maj.2010

Poreska policija podnela je krivičnu prijavu protiv A.M. iz Sarajeva - vlasnika privrednog društva "Kondor ltd" iz Leskovca zbog sumnje da je utajio porez i oštetio državni budžet za oko 23 miliona dinara, saopštila je Poreska uprava. ..Krivična prijava i zbog falisfikovanja službene isprave...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.