Usvojen novi statut FSJO, izbegnute privremene mere

Izvor: juGmedia, 19.Jun.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen novi statut FSJO, izbegnute privremene mere

LESKOVAC – Na večeras održanoj Skupštini Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga (FSJO) dvotrećinskom većinom usvojen je novi statut ove fudbalske asocijacije na zahtev Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije.

Ovim je, kako vodeći ljudi okružnog saveza veruju, izbegnuto uvođenje privremenih mera u njihovoj organizaciji.

Od 27 delegata u radu ovog zasedanja učestvovalo je 18 – po pet predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << klubova, nove garniture Gradskog fudbalskog saveza Leskovac i sudijske organizacije, dok je trenerska imala tri delegata.

Klubove se zastupali predstavnici Slobode iz Donjeg Brijanja, leskovačke Morave, Mladog borca iz Živkova, Šumadije iz Razgojne i predejanskog Moravaca.

Odluka o usvajanju novog statuta doneta je jednoglasno ali bez delegata Opštinskih fudbalskih saveza Vlasotinca i Lebana koji su bojkotovali ovu sednicu.

Preostaje da Izvršni odbor Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, čije je zasedanje zakazano za četvrtak, aminuje odluke sa večeras održane Skupštine FSJO u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.