Izvor: JUGpress.com, 30.Avg.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usavršavanje regionalnog komorskog angažovanja

LESKOVAC

U Leskovcu je dadas održan sastanak kolegijuma direktora regionalnih privrednih komora i rukovodstva PKS na kome su predstavljeni privredni potencijali juga Srbije kao i način i put sertifikacije proizvoda sa geografskim poreklom

Posebnu pažnju prisutnih izazvala je prezentacija zaštićenih/sertifikovanih prehrambenih proizvoda juga Srbije, čiju je nacionalnu i međunarodnu zaštitu sprovela Regionalna privredna komora >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovac.

Na ovom sastanku je pokrenut i niz inicijativa za dalje poboljšanje rada i usluga komorskog sistema, kao i za održavanje sličnih skupova u regionalnim komorama širom Srbije.

Predstavnici PKS na ovom skupu su bili Igor Popović, direktor Sektora udruženja privrede PKS i Nermina Ljubović, direktorka Direktorata za parlamente privrednika PKS.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.