Urušeni krov zatočio Leskovčanina

Izvor: RTS, 18.Nov.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urušeni krov "zatočio" Leskovčanina

Aleksandar Stančić iz Leskovca čak 26 sati bio zarobljen u sopstvenoj kući nakon urušavanja krova. Stančić, koga su izbavili vatrogasci, zbrinut zbog lakših povreda.

Načelnik Sektora za vanredne situacije Milorad Marjanović rekao je za Tanjug da je ekipa spasilaca došla nekoliko minuta nakon što su komšije dojavile da od ponedeljka ne viđaju Stančića, a da su primetili urušen krov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Vatrogascima je trebalo skoro čitav sat da dopru do sobe gde je bukvalno bio zarobljen, ali na sreću nije ozbiljnije povređen", naglasio je Marjanović.

Krov trošne kuće urušio se u ponedeljak, a grede i materijal su potpuno zatvorile vrata i prozor, tako da je Stančić, koji živi sam, ostao blokiran i zarobljen u uglu sobe.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.