Uručene zahvalnice u komori

Izvor: JUGpress.com, 25.Dec.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene zahvalnice u komori

LESKOVAC

U prostorijama RPK Leskovac uručene su zahvalnice povodom uspešnog predstavljanja i doprinosa na promociji tradicionalne hrane i pića sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Direktor komore Goran Jović se ovom prilikom osvrnuo na dešavanju u 2018. godini, rekavši da je komora, iako je izgubila pravni status i sada je u jedinstvenom komorsdkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sistemu Srbije, nastavila da postiže dobre rezultate.

„Po pokazetiljamo koje smo dobili, mi smo u tom sistemu od 17 regionalnih komora treći po uspešnosti. To je i više nego što smo očekivali, jer imamo smanjen broj radnika, ali smo povećali bez obzira na to, broj aktivnosti. U ovoj godini smo uspeli da završimo krucijalnu stvar,a to je da posle 29 godina, koliko traje Roštiljijada, zaštitimo „Leskovački roštilj“, ali i proizvod „Leskovačku spržu“. Imali smo i niz edukacija i aktivnosti u toku godine, dobru saradnju sa Privrednom komorom Srbije, obuku za upravnike zgrada, obuku za osiguravajuća društva, da smo krenuli i u licenciranje ljudi koji će se baviti energetskom efikasnošću stambenih objekata… Na 13. međunarodnom sajmu etno hrane u Beogradu osvojeno je šest priznanja i da je to takođe zaslužno što se i krenulo u priču o brendiranju proizvoda. Mislim da naredne, 2019. godine, možemo nastupiti sa mnogo većim brojem izlagača nego što je to bio slučaj ove godine. Krećemo sa zaštitom još nekih brendova, tim koji će to uraditi je već formiran.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.