Uređuje se Ulica 28. marta

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređuje se Ulica 28. marta

LESKOVAC – Asfaltirani su trotoari u Ulici 28. marta, a do kraja godine ova prometna saobraćajnica dobiće i presvučen kolovoz, koji je sada pun rupa.

Grdonačelnik Goran Cvetanović, koji je sa saradnicima obišao teren, rekao je da će ove godine bitu uređeni trotoari i pešačke staze i ulicama: Stojan Ljubića, Pane Đukića, Leskovačkog odreda i u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Devet Jugovića.

PREDRAG IVANOVIĆ

„Sređeni trotoari u meni su pobudili divan jedan pogled. Dobili smo divno šetalište. Uživaćemo. Naš grad je jedan lep grad“, rekao je doktor Predrag Ivanović, stanovnik 28. marta.

„Ove godine očekujemo mnogo prijatniji i lepši izgled našeg grada“, kazao je.

Asfaltiran je trotoar dugačak 200 i širok tri metra, što je grad koštalo 2,8 hiljada dinara. Na delu trotoara biće postavljen i mobilijar i klupe.

Direktor Direkcije za urbanizam i izgrdanju Milenko Milemković rekao je da u toku raspisavnje tendera za kompletnu rekonstrukciju Ulice 28. marta, za šta je izdvojeno 24 miliona dinara, što je najveća investicja iz takozvanog periodičnog održavanja

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pratioci gradonačelnika

Izvor: juGmedia, 14.Jul.2015, 07:59

LESKOVAC – Načelnici gradskih uprava i njihovi pomoćnici, direktori gradskih preduzeća i njihovi pomoćnoci, ali i direktori kulturnih institucija redovni su pratioci gradonačelnika Leskovca pri obilasku inrfarstrukturnih radova...Tako je bilo i juče kada je Goran Cvetanović obišao tek asfaltirani...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.