Univerzitet u Nišu bira rektora - za sada tri kandidata u izbornoj trci

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2024, 16:29

Univerzitet u Nišu bira rektora - za sada tri kandidata u izbornoj trci

Rok da prijave kandidate za izbor rektora koji bi vodio Univerzitet u Nišu od 1. oktobra 2024. do 30. septembra 2027. godine, Naučno-stručno veće Univerziteta i nastavno-naučna veća 14 fakulteta imaju do 22. aprila, a dosad su kandidati Dragan Mančić, aktuelni dekan Elektronskog fakulteta, Jovan Stepanović, redovni profesor Tehnološkog fakulteta u Leskovcu i Nebojša Ranđelović, redovni profesor Pravnog fakulteta i državni sekretar u Ministarstvu prosvete.
Tri fakulteta su, prema dosadašnjim podacima Južnih vesti, na svojim sednicama, gde su mogli da predlažu sve profesore sa Univerziteta u Nišu, predložila kandidate za izbor novog rektora....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.