Umro Dražen Ružić

Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2018, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Dražen Ružić

LESKOVAC

U svojoj kući u snu noćas je iznenada preminuo nekadašnji potpredsednik Skupštine opštine Leskovac u prvoj lokalnoj vlasti posle 5.oktobra Dražen Ružić.

Ružić (1959) je bio predsednik opštinskog odbora Gradjanskog saveza Srbije za Leskovac.

Bio je jedan od vodja opozicionog delovanja u Leskovcu a zbog nekih opozicionih akcija krajem devedesetih godina je i privodjen.

Završio je Fakultet političkih nauka i dugo godina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << radio kao novinar u fabričkim novinama.

Bio je i na čelu LDP u Leskovcu i odbornik u lokalnoj skupštini.

Iza sebe je ostavio suprugu i sina.

Dražen Ružić će biti sahranjen danas u 15 sati na groblju u Brestovcu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

IN MEMORIAM Umro Dražen Ružić

Izvor: juGmedia, 06.Jun.2018

Nekadašnji potpredsednik Skupštine grada Leskovca Dražen Ružić preminuo je noćas, iznanada, u snu, u 59. godini života...Pre petooktobarskih promena bio je jedan od najvećih opozicionih aktivista u gradu na Veternici, a mesto potpredsednika Skupštine opštine obavljao je od 2000. do 2003. godine...Radio...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.