Izvor: JUGpress.com, 05.Mar.2021, 17:40

Ulica Sime Pogačarevića dobila led osvetljenje

LESKOVAC

Na deonicI puta Leskovac – Vlasotince, odnosno ulica Sime Pogačarevića, je nakon rekonstrukcije kolovoza i vodovodne mreže i izgradnje kanalizacione mreže, postavljeno novo osvetljenje koje čine 62 led svetiljke. Aleksandra Đorđević, član Gradskog veća, smatra da su radovi na ovom putu jedan od projekata koji je obeležio prethodnu 2020. godinu.

“U rekonstrukciju 6,5 kilometara saobraćajnice >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Putevi Srbije“ su uložili 283,3 miliona dinara, a radovi si izvedeni na kolovoznoj konstrukciji, odvodnjavanju i hidrotehničkim objektima, na mostovskim konstrukcijama, na izmeštanju stubova rasvete i teklekomunikacija i na saobraćajnoj signalizaciji. „Putevi Srbije“ su uložili i sredstva na izgradnji uličnog osvetljenja u ulici Sime Pogačerevića. Vrednost investicije je 26,9 miliona dinara. Ugrađene su svetiljke sa LED izvorima svetlosti, na novopostavljenim čelično-cevastim pocinkovanim stubovima, kao i kabl dužine od 1900m.”

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.