Ulepšava se sala za venčanja

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2013, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulepšava se sala za venčanja

LESKOVAC – Mladi Leskovčani će od naredne nedelje svoje sudbonosno – da, izgovarati u novim bojama svečane sale Skupštine grada, u kojoj je vrišteća pink zamenjena toplom kapućino bojom.

„Boju su birale žene matičarke jer mi se činilo da su i najpozvanije“, kaže za Jugmediu Slobodan Milošević, načelnik Gradske uprave za opšte poslove.

Visoki zidovi prostrane sale imaju više nijanse, a biće zamenjene i zavese i itison, sve u skladu sa novim svečanim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kapućino bojama.

„Biće postavljena i dva reflektora, jedan okrenut prema grbu Leskovca, drugi će se koristiti prema potrebama, dok će nova mala ograda odvajati matičara i mlade od svatova“, objašnjava Milošević.

Ova sala je poslednji put renovinara i okrečena pre pet godina. I tada je načelnik Uprave za opšte poslove bio Slobodan Milošević, koji je i lider Nove Srbije u Leskovcu.

Pink boje birao je sam.

„Mnoge kritike sam pretrpeo zbog te boje, a priznajem da nisam stručnjak za boje, pa sam ovoga puta izbor prepustio ženama, matičarkama, koje su bile u prilici da vide kako su uređene neke od beogradskih svečanih sala“, dodaje Milošević.

Radove izvode majstori zaposleni u okviru gradskih uprava.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.