Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2022, 23:26

Uhvaćene zmije na tri lokacije u Leskovcu

LESKOVAC

Ekipa „ZOO higijene“ za dva dana je tri puta reagovala na poziv građana koji su primetili zmije. Lepo vreme izmamilo je ove gmizavce, pa su ih radnici lovili na tri lokacije – u ulici Stepe Stepanovića, u Radničkom naselju i kod SRC „Dubočica“. Direktor JKP „Komunalac“ Vladimir Sinadinović kaže da se radi o smuku, zmiji koja pripada neotrovnicama.

„Ovo je bezopasna zmija, a nakon hvatanja vratili smo ih u njihovo prirodno stanište. Iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bih ovu priliku da apelujem na građane da, ukoliko primete zmije, da ih ne diraju, ne paniče i da pozovu broj „ZOO Higijene“ 064/4109025 i naša tri obučena hvatača će bezbedno skloniti zmiju. Zmije su zaštićena vrsta, korisna jer uništava glodare. Ne treba ih ubijati, jer je za to zaprećena kazna od 30.000 dinara.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.