Uhvaćen begunac koji je nožem izbo sestru i zeta

Izvor: juGmedia, 17.Maj.2013, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen begunac koji je nožem izbo sestru i zeta

LESKOVAC – Leskovačka policija pronašla je i uhapsila Svetislava Đurovića (59) koji je 12. maja nožem ubo rođenu sestru i zeta, koji je tri dana kasnije preminuo.

Đurović je, kako je Beti potvrđeno u policiji, uz pomoć meštana pronađen i uhapšen na području opštine Medveđa odakle je rodom, na otvorenom prostoru.

Portparol leskovačke policije Boban Zdravković rekao je da se Đurović sumnjiči za pokušaj teškog ubistva.

Đurović je 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << maja oko 15 sati u porodičnoj kući nožem ubo sestru Zlatiju Mitrović (64) i njenog muža Mirka Mitrovića (67).

Mediji su pisali da je spor oko imovine motiv za zločin.

Prema navodima Zdravkovića, osumnjičeni je posle zločina pobegao i pešice je, preko Leskovca i Lebana, došao u Medveđu.

Policija ga je, dodao je, pronašla u iznemoglom stanju. Đurović će biti predat Višem sudu u Leskovcu.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje sestre i zeta u Leskovcu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2013

Leskovačka policija pronašla je i uhapsila Svetislava Đurovića (59) koji je 12. maja nožem ubo rođenu sestru i zeta koja je umro od posledica tog ranjavanja...Đurović je, uz pomoć meštana, pronađen i uhapšen na području opštine Medveđa odakle je rodom, na otvorenom prostoru. Portparol...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.