Uhapšena šefica računovodstva Doma zdravlja u Medvedji

Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena šefica računovodstva Doma zdravlja u Medvedji

MEDVEDJA

Leskovačka Policijska uprava saopštila je danas da je policija uhapsila službenicu Doma zdravlja u Medveđi  A.J.  zbog postojanja osnova sumnje da je  zloupotrebivši službeni položaj podizala novac sa računa Doma zdravlja, a potom sačinjavala izvode o dnevnom prometu i dnevnik blagajne u kojima je uvodila neistinite podatke I,  na taj način sebi pribavila imovinsku korist od 5.306.451 dinara.

Na taj načun je izvršila krivična dela zloupotreba >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << službenog položaja, posluga i falsifikovanje službene isprave, navodi policija.

A.J. je deo novca u iznosu od 522.485 dinara, vratila uplatom na tekuće račune Doma zdravlja, navodi se u saopštenju.

Kako JUGpress saznaje, A.J. je bila na poziciji šefice računovodstva u ovoj ustanovi.

Krivično delo, zbog koga je uhapšena,  je vršila od 2012. godine a naši izvori navode da je, navodno , falsifikovala i izveštaje  službe za plaćanje.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.