Uhapšena poreska inspektorka, sumnjaju na mito

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena poreska inspektorka, sumnjaju na mito

Policija je u Leskovcu uhapsili su D. B, inspektorku terenske kontrole Poreske uprave filijale u Leskovcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Uhapšeno je i odgovorno lice jednog ugostiteljskog objekta, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo davanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mita.

VELIKA HAPŠENJA: Pali direktor Azotare i još 92

Kako je saopštio MUP, postoje osnovi sumnje da je D. B. u julu primila mito od Lj. M. u vidu turističkog aranžmana u Grčkoj, u vrednosti od 293.500 dinara, kako ne bi izvršila službenu radnju koju je morala izvršiti prilikom kontrole njegovog ugostiteljskog objekta.

Po nalogu Višeg javnog tužioca u Leskovcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lisice za inspektorku, "zažmurila" u zamenu za letovanje

Izvor: B92, 20.Nov.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. B., inspektorku terenske kontrole Poreske uprave filijale u Leskovcu...Ona je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita i odgovorno lice jednog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.