Uhapšen zbog zlostavljanja ćerke

Izvor: RTS, 22.Apr.2011, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog zlostavljanja ćerke

Zbog sumnje da je mesecima seksualno zlostavljao dvanaestogodišnju ćerku, uhapšen T.A. (51) iz Medveđe, saopštila leskovačka policija.

Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Višeg suda u tom gradu T. A. (51) iz Medveđe zbog sumnje da je mesecima seksualno zlostavljao dvanaestogodišnju ćerku.

U saopštenju policije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se navodi da je T. A. nekoliko meseci imao seksualne odnose sa ćerkom, sa kojom živi u svojoj porodičnoj kući.

Kako je nezvanično potvrđeno agenciji Beta, T. A. je priznao krivično delo obljube nad detetom.

Slučaj je prijavio Centar za socijalni rad, na osnovu saznanja dobijenih od komšija i drugarica maloletne devojčice.

Dvoje dece T. A. stradalo je u požaru pre nekoliko godina, dvoje je smešteno u hraniteljsku porodicu, a osumnjičeni je živeo u porodičnoj kući sa ćerkom.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.