Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2020, 14:43

Uhapšen zbog ilegalnog pištolja i metaka

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su K. M. (31) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj i osam metaka.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu. Sudija za prethodni postupak mu je, na predlog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Hapšenje u Rumi zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2020, 12:04

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su S. T. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Sumnja se da je fizički napao suprugu i naneo joj telesne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.