Izvor: JUGpress.com, 27.Jun.2021, 18:11

Uhapšen zbog amfetamina

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u sklopu akcije “Gnev”, uhapsili su G. I. (1980) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je zaustavila automobil kojim je upravljao osumnjičeni i prilikom pretresa kod njega pronašla paketić sa amfetaminom, saopšteno je danas.

Pretresom stana koji koristi G. I. pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je još nekoliko paketića navedene droge ukupne težine oko 168 grama.

Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca u Leskovcu određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, predat nadležnom tužilaštvu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MITO I KORUPCIJA NA JUGU SRBIJE: Pao "turistički inspektor" u Vranju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021, 10:55

Turistički inspektor iz Vranja uhapšen zbog uzimanja mita...Turistički inspektor iz Vranja M.N. uhapšen je zbog sumnje da je uzimao mito...Iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije potvrdili su da je M.N. lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OTRGAO PROLAZNICI ZLATAN LANČIĆ Uhapšen mladić u Beogradu zbog krađe na drzak način

Izvor: Blic, 28.Jun.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa na drzak način.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.