Izvor: JUGpress.com, 21.Jun.2023, 20:29

Uhapšen sa 495 grama heroina

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. J. (1982) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena trgovina.

Policija je kod osumnjičenog koji je bio putnik u taksiju pronašla oko 495 grama heroina i oko kilogram smese kofeina i paracetamola koja se koristi za uvećanje mase narkotika, saopšteno je danas.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u zgradi u kojoj osumnjičeni živi pronađena je kesa sa oko 100 grama heroina i vagica za precizno merenje koje je M. J, kako se sumnja, krio u hodniku.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu. (kraj) SP/LJS

Foto: Policijska uprava Leskovac

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Uhapšen direktor, utajio preko 100 miliona dinara poreza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2023, 10:17

U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, uhapšen je osnivač i direktor privrednog društva iz Gornje Vranjske, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela poreska utaja i poreska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.