Uhapšen policajac zbog prodaje droge

Izvor: Blic, 14.Feb.2010, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen policajac zbog prodaje droge

Veterinarski inspektor Saša Živanović, zvani Salotona, i policajac iz Leskovca Jordan Stamenković uhapšeni su zbog sumnje da su prodavali drogu, potvrđeno je danas Beti u izvorima bliskim leskovačkoj policiji.

Oni su uhapšeni prošle noći i prilikom hapšenja kod njih je pronađena izvesna količina kokaina.

Zvaničnici leskovačke policije odbili su da daju više detalja, a kako Beta saznaje, dvojica državnih službenika sutra će biti predati istražnom sudiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Uhapšen policajac zbog prodaje droge

Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Feb.2010

Veterinarski inspektor Saša Živanović, zvani Salotona, i policajac iz Leskovca Jordan Stamenković uhapšeni su zbog sumnje da su prodavali drogu, potvrđeno je danas Beti u izvorima bliskim leskovačkoj policiji. Oni su uhapšeni prošle noći i prilikom hapšenja kod njih

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Veterinarski inspektor i policajac uhapšeni zbog kokaina!

Izvor: Press, 14.Feb.2010

Republički veterinarski inspektor Saša Ž., zvani Salton, i policajac Jordan S. iz Leskovca uhapšeni su zbog sumnje da se trgovali drogom! .Kako Press saznaje, inspektor i policajac uhapšeni su u poznatom leskovačkom restoranu, koji je bio prepun gostiju..-...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.