Izvor: JUGpress.com, 09.Maj.2021, 13:54

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Strojkovcu

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu intenzivnim radom identifikovali su i uhapsili B. G. (1980) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštila je leskovačka Policijska uprava.

On je, kako se sumnja, u noći između 30. aprila i 1. maja ove godine oštrim predmetom zadao više uboda u predelu glave i tela šezdesettrogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << muškarcu u Strojkovcu, koji je usled povreda preminuo na licu mesta, navodi policija.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Naši izvori iz Strojkovca tvrde da je ubica njihovog komšije takodje iz tog sela.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVO UBISTVO KOD ŠAPCA: Nakon verbalne rasprave sevali noževi, muškarci se posvađali zbog bandere na groblju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 10:48

Policija u Vladimircima uhapsila je Z. K. (77) iz okoline Vladimiraca kod Šapca odmah pošto je, kako se sumnja, izvršio krivično delo ubistvo...Kako se nezvanično saznaje, ubistvo se dogodilo na ulici ispred kapije kuće...On se sumnjiči da je sinoć u okolini Vladimiraca, nakon kraće verbalne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.