Izvor: RTS, 04.Dec.2021, 16:31

Uhapšen osumnjičeni za napad nožem na ženu u Leskovcu

Policajci u Leskovcu uhapsili su D. Z. koji se tereti da je svoju bivšu partnerku ubo nožem u hodniku u Dečjeg dispanzera u tom gradu.
Hapšenje napadača na svoju bivšu parterku za RTS je potvrdila Marija Sokolović, portparolka leskovačke Policijske uprave.
D. Z. (1993) iz okoline Leskovca, sumnjiči se da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je MUP. 
Dvadesetdevetogodišnja žena zadobila je teške >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << telesne povrede opasne po život nakon čega je zbrinuta u Opštoj bolnici u Leskovcu, a zatim transportovana u Klinički centar Niš na dalje lečenje.
Osumnjičenom je po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.