Uhapšen muškarac zbog uzgoja marihuane

Izvor: B92, 11.Jun.2021, 16:09

Uhapšen muškarac zbog uzgoja marihuane

Leskovac -- Policija u Leskovcu otkrila je improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i tom prilikom uhapsila M.P. (38) iz ovog grada.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je danas PU Leskovac.

Kako se navodi, policija je, u okviru akcije "Gnev", u pretresu stana i drugih prostorija koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osumnjičeni koristio, pronašla oko 509 grama marihuane, nekoliko saksija sa stabljikama kanabisa, dva ventilatora, termohidrometar i tri lampe sa transformatorom struje.

Osumnjičenom je, po nalogu višeg javnog tužioca u Leskovcu određeno zadržavanje do 48 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.