Uhapšen jer je ugrožavao saobraćaj

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je ugrožavao saobraćaj

Leskovačka policija je uhapsila i predala Osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu N.D. (34) iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je danas.
On se tereti da je juče oko 17.00 časova u Leskovcu u Bulevaru oslobođenja izazvao saobraćajnu nezgodu, upravljajući mopedom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bez odgovorajuće vozačke dozvole. 
Sumnja se da je N.D., nepropisno obilazeći putničko vozilo, zaustavljeno radi propuštanja pešaka na obeleženom pešačkom prelazu, izgubio kontrolu nad mopedom, pao i udario u ženu koja je gurala dečja kolica sa jednogodišnjim detetom. 

U ovoj nezgodi jednogodišnje dete i osumnjičeni zadobili su lake telesne povrede. 
Uviđaj lica mesta izvršili su policijski službenici SPI Leskovac po ovlašćenju dežurnog javnog tužioca, navedeno je u saopštenju. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uhapšen Leskovčanin koji je mopedom udario majku sa bebom

Izvor: Kurir, 09.Okt.2014

Sumnja se da je N.D., nepropisno obilazeći putničko vozilo, izgubio kontrolu nad mopedom, pao i udario u ženu koja je gurala dečja kolica sa jednogodišnjim detetom..LESKOVAC - Leskovačka policija je uhapsila i predala Osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu N.D. (34) iz okoline Leskovca zbog sumnje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.