Ugašen požar u hotelu Beograd u Leskovcu

Izvor: N1 televizija, 13.Dec.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u hotelu "Beograd" u Leskovcu

Ekipe vatrogasaca uspele su da ugase požar koji je izbio na vrhu zgrade hotela Beograd u centru Leskovca, koji posle neuspešne privatizacije, godinama ne radi.

Načelnik odeljenja za vanredne situacije u Leskovcu Ivica Ranđelović rekao je za FoNet da je požar u veom kratkom roku stavljen pod kontrolu.

"Ono što za sada znamo da nema povređenih i to je najvažnije. Oko sto kvadrata je gorelo u potkrovlju", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao je Ranđelović.

On nije mogao da kaže koji su uzroci požara, ali je rekao da je struja u ovom hotelu odavno isključena.

U gašenju požara bili su angažovani vatrogasci iz Leskovca, Vlasotinca i Lebana.

Hotel Beograd privatizovan je 2006. godine kao deo Ugostiteljskog preduzeća "Balkan " i nikada posle toga nije počeo da radi.

U međuvremenu je sve što se moglo opljačkano i izneto iz hotela, a na mnogobrojne apele manjinskih akcionara da se spase ovaj nekadašnji simbol Leskovca nijedna od nadležnih institucija nije reagovala.

Kako FoNet saznaje u istražnim organima, sumnja se da je neko boravio u potkrovlju hotela, koji je mesecima nezaključan.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ugašen požar u hotelu Beograd

Izvor: JUGpress.com, 13.Dec.2016

LESKOVAC..Ekipe vatrogasaca  uspele su da  ugase požar koji je danas izbio na vrhu zgrade hotela Beograd u centru Leskovca, koji , posle neuspešne privatizacije, godinama već ne radi...Načelnik odeljenja za vanredne situacije u Leskovcu Ivica Randjelović rekao je za JUGpress  da je požar u veom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.