Izvor: JUGpress.com, 15.Mar.2024, 11:23

Udruženje obolelih od raka i osoba sa stomom „Hrast“ obeležava mart – Mesec borbe protiv raka

LESKOVAC
Udruženje obolelih od raka i osoba sa stomom „Hrast“ u Leskovcu, različitim sadržajima i ove godine obeležava mart – Mesec borbe protiv raka. Zorica Menković, predsednica udruženja „Hrast“ kaže da program obuhvata pre svega preventivne i edukativne aktivnosti.
„Takođe, organizovali smo i druženja sa osobama koje su preživele kancer i koje su nam prenele svoja iskustva. U saradnji sa Leskovačkim kulturnim centrom organizovali smo gostovanje Maje Volk, koja je zaista zanimljiva i svestrana osoba, jer je profesor univerziteta, pisac, muzičar… Ona je govorila o svojoj borbi sa karcinomom, o razlozima zbog kojih se opredelila...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.