Izvor: JUGpress.com, 20.Apr.2023, 08:36

Udruženje građana “objavilo konkurs” za odbornike u Skupštini grada

LESKOVAC

Udruženje građana “Zeleni ustanak” Leskovac je objavilo konkurs za prijavu kandidata za odbornike u Skupštini grada Leskovca, navode u saopštenju.

Kažu da im je “ideja da za predstojeće lokalne izbore koji se očekuju krajem ove ili početkom sledeće godine podrže kreiranje jedinstvene i nezavisne izborne liste na kojoj će biti neki novi, nekompromitovani i ljudi od integriteta koje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovac svakako ima i koji kao i dosta drugih građana Leskovca nisu zadovoljni šta to sve godinama unazad nude i rade vlast i opozicija”.

Pišu u sledeće “Traži se do 75 kandidata, koliko ima i mesta u Skupštini grada, kojima će Udruženje pružiti neophodnu medijsku, logističku i finansijsku podršku sve do njihovog izbora u Skupštinu grada”.

Kažu da će “nakon toga Udruženje sa njima prekinuti dalju saradnju i omogućiti im da bez bilo kakve obaveze prema Udruženju odnosno potpuno samostalno nastave svoj dalji rad u Skupštini grada na dobrobit svih građana Leskovca a ne samo odabranih i podobnih. Smatraju da nema smisla najpre tražiti najbolje među nama i sposobne da misle svojom glavom pa nakon toga kada se takvi pronađu pričati im kako da razmišljaju, govore, rade i dižu ruke u Skupštini grada, odnosno tretirati ih kao idiote”.

Kažu da će kandidati sa najviše predloga biti “kontaktirani od strane Udruženja što opet predstavlja jedan novitet gde građani, a ne političke stranke, mogu odlučivati ko će uopšte biti na izbornoj listi pa time i u prilici da bude biran”.

Ovu ideju o “predizborima” u Beogradu već sprovodi koalicija Zajedno, dodajemo mi. (kraj) ZU/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

”Zeleni ustanak” poziva Leskovčane da se kandiduju za odbornike u Skupštini Grada

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2023

Nakon dvogodišnje borbe sa Gradskom upravom i privatnim investitorom oko gradnje višespratnice na mestu parka za decu, iz Udruženja”Zeleni ustanak” odlučili su da se kandiduju na narednim lokalnim izborima i pozivaju Leskovčane da se prijave na konkurs za odbornike u Skupštini Grada. Dodaju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.