Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2024, 22:50

Udruženje „Hrast“ priredilo veče promocije i degustacije zdrave hrane

LESKOVAC
Udruženje obolelih od raka i osoba stomom „Hrast“ Leskovac priredilo je prigodan program uz promociju i degustaciju zdrave hrane „Neka ti hrana bude lek, a lek hrana“. Nevena Zlatković, nutricionistkinja, kaže da je organizovanje ovakvih aktivnosti vrlo važno.
„Mi prezentacijom zdrave hrane ukazujemo na neke od rizika vezano za ishranu kada su u pitanju maligne bolesti. Istovremeno, želimo i da podstaknemo ljude da više obrate pažnju na ishranu kako bi sačuvali svoje zdravlje. Pravilna ishrana podrazumeva pre svega umerenost u unošenju hrane. Ne treba se prejedati, ali ni gladovati. Hrana treba da bude raznovrsna, ali higijenski...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.