Učenik preminuo nakon što mu je pozlilo na času

Izvor: B92, 22.Feb.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik preminuo nakon što mu je pozlilo na času

Leskovac -- Učenik Tehničke škole „Rade Metalac“ preminuo je iznenada u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu, nakon što mu je pozlilo na času fizičkog vaspitanja.

Mladić se onesvestio i pao na pod, prenose “Južne vesti”.

Ekipa hitne pomoći ga je brzo prebacila u Urgentni centar, ali nakon nešto više od jednog sata borbe za njegov život lekari su konstantovali smrt, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iz škole.

Dečak se onesvestio na času, a prvu pomoć mu je pružio nastavnik fizičkog vaspitanja, koji je odmah pozvao i hitnu medicinsku službu.

S. A. je rođen sa srčanom manom i dva puta je operisan u Londonu. Poslednja operacija urađena je u maju 2015. godine.

"Iako je imao ozbiljne srčane intervencije S. A. nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja, o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičkog vaspitanja on je radio vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju", naveo je direktor škole Slavoljub Stanojević.

On je na na časovima fizičkog vaspitanja radio vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju, dodao je Stanojević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.