Učenici zagubili pa pronašli kameru izraelskog diplomate

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2013, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici "zagubili" pa pronašli kameru izraelskog diplomate

Kamera veličine pilule, vlasništvo izraelskog diplomate, nađena je i biće mu vraćena, saopštio je kabinet gradonačelnika Leskovca. Predstavnici lokalnih vlasti su inače sve vreme tvrdili da kamera nije ukradena, već da se najverovatnije "zagubila" ili da ju je neko od učenika "nesmotreno stavio u džep".

Kamera je nestala pre dva dana u sali Skupštine Leskovca, dok je zamenik ambasadora Izraela Elao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Noar najboljim učenicima srednjih škola predstavljao iskustva đačkog preduzetništva u njegovoj zemlji.

U saopštenju se dodaje da će kamera biti vraćena "visokom državniku, uz izvinjenje zbog doživljene neprijatnosti", ali se ne navodi gde je nađena kamera veličine kapsule leka, koja se koristi u medicinske svrhe, za snimanje organa za varenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.