Učenici i profesori leskovačke Muzičke škole nastupaju u Medveđi

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici i profesori leskovačke Muzičke škole nastupaju u Medveđi

Muziku iz filmova, etno numere, klasike i narodne pesme, publika će moći da čuje na koncertu učenika i profesora Muzičke škole “Stanislav Binički” koji će nastupiti u Medveđi u četvrtak, 28. novembra od 17 sati u sali Kulturnog centra.

Drugu sezonu zaredom mladi muzičari sviraju u Medveđi, a publici će približiti najpoznatije klasične numere, ali i muziku iz filmova.

Spremili smo interesantan program. Imaćemo poznate kompozicije narodnih pesama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << izvodi naša etno grupa, zatim popularne kompozicije u izvođenju hora i klasična i savremena dela u izvođenju kamernog orkestra škole - kažu organizatori.

Ovo je 6. ovogodišnji koncert i deo je projekta “Umetnička muzika na jugu”.

Ulaz na koncert je slobodan.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Koncert orkestra Muzikon u Kolarcu: Premijera nove kompozicije Anje Đorđević

Izvor: Blic, 25.Nov.2019

Kamerni orkestar Muzikon predstaviće 28. novembra (četvrtak) publici kraj prvog ciklusa, kao i Level Up sezone kroz koncert – Level Up no. 4 – Vrh, u Zadužbini Ilije M. Kolarca sa početkom u 20 sati. Publika će imati priliku da premijerno čuje delo za dva klavira i orkestar “Summertime, contemplation...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.