Učenici Srednje tehničke škole pregledali vojna vozila

Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici Srednje tehničke škole pregledali vojna vozila

LESKOVAC

Četrdeset osam učenika Srednje tehničke škole ,,Rade Metalac“ iz Leskovca danas su se družili sa pripadnicima vojske ,u kasarni ,Vojvoda Petar Bojović”.

Poseta  je organizovana u okviru projekta civilno-vojne saradnje ,,Periodični pregled u jedinici” koji za cilj ima upoznavanje učenika srednje Tehničke škole u Leskovcu sa načinom i specifičnostima vršenja periodičnog pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na motornim vozilima u jedinicama Vojske Srbije.

U kasarni su bili učenici smera automehaničar i vozač motornih vozila u pratni dva profesora praktične nastave srednje tehničke škole u Leskovcu.

Služba za odnose sa javnošću vojske navodi da su “učenici ispoljili veliko interesovanje u toku realizacije periodičnog pregleda motornih vozila  u toku kojeg su imali priliku da obnove i usavrše ranije stečena znanja u školi, ali i da nauče nešto što do sada nisu znali”.

Pripadnici vojske nastavljudsa obilaze udaljena sela u jablaničkom okrugu pa je tako sledeća poseta planirana selu Komarica u opštini Vlasotince.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.