Ubistvo u Crnoj travi

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u Crnoj travi

Leskovačka policija uhapsila je i odredila meru zadržavanja D.R. (1975) iz okoline Crne Trave, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Postoje osnovi sumnje da je D.R. 13. avgusta ove godine, u jutarnjim časovima, u okolini Crne Trave, ispalio jedan projektil iz lovačkog karabina u pravcu šume i tom prilikom pogodio D.T. (1925) , koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, navodi se u policijskom saopštenju. Osumnjičeni će uz  krivičnu prijavu biti predat višem javnom tužiocu u Leskovcu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivšoj supruzi pretio ubistvom

Izvor: juGmedia, 14.Avg.2014

LESKOVAC – Leskovačka policija je uhapsila i predala osnovnom javnom tužiocu N.Đ. (1976) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...N.Đ. se tereti da je u večernjim časovima, 13. avgusta u porodičnoj kući vređao i uznemiravao bivšu suprugu i pretio...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.